Komarnici

KOMARNICI ( INSEKT MREŽE ) Kako im samo ime kaže pružaju zaštitu u vašem domu od svih vrsta insekata. U zavisnosti od potreba i mogućnosti ugradnje postoji nekoliko modela. Najprostiji fiksni komarnici sastoje se od rama i mrežice. Ram komarnika može da bude: od Al profila i omogućava širok spektar boja po RAL karti. Od PVC profila koji su samo bijele boje.

Mrežica je isključivo sive boje i izrađena je od kvalitetnog i dugotrajnog mikrofiber materijala koji obezbijeđuje dobru cirkulaciju vazduha uz minimalnu zasjenu branjenog prostora. Nedostatak im je što se postavljanje obavlja isključivo sa spoljne strane pa njihova upotreba na većim visinama dolazi u pitanje.

FIX komarnici

Komarnici fiksirani za prozor. Zavrću se sa spoljne strane i najčešće se montiraju na prozore manje površine ( kupatila, špajz, podrum…) Ram ovih komarnika može biti PVC ili AL.

ROLO komarnici

Komarnici sa horizontalnim zatvaranjem u potpunosti eliminišu nedostatke fiksnih komarnika i kao takvi nalaze široku primenu kako za prozore tako i za vrata. Kutija i vođice rolo komarnika izrađeni su od ekstrudiranog aluminijuma i pružaju mogućnost plastifikacije po RAL karti.

Klizni komarnici

Harmo komarnik su idealna zaštita od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su točno po mjeri i garantiraju vam 100% zaštitu. Upravljanje je jednostavno, komarnik se kliže po vodilicama kada ga gurnete u stranu. Otvaranje i zatvaranje je moguće s unutarnje i vanjske strane.

Pošalji upit